Proč mazané hostitelky pálí bobkové listy: skvělý lifehack na vaření polévky

by Martin Černý

Triky pro domácnost, tzv. lifehacky, mohou hostitelkám výrazně ulehčit práci. Obzvláště oblíbené jsou různé flifehacky v kuchyni.
Povíme vám, jak můžete využít bobkový list. Někteří kuchaři radí, abyste ho zapálili, a právě k tomu slouží.
Nejčastěji se bobkový list posílá do pokrmů pro extra chuť, ale ne každý to dělá správně. Pokud se koření zpracuje tepelně, dodá pokrmům mnohem více chuti.
Připravíme vývar jako obvykle, uvaříme maso, rozložíme ingredience na polévku. Nyní vezmeme několik bobkových listů, přidržíme je kuchyňskými kleštěmi za okraj a zapálíme je.
Když jsou bobkové listy téměř úplně propálené, vhodíme je do polévky. Ta bude tak lahodná, že si domácí i hosté budou vylizovat talíře.

You may also like

Leave a Comment