Při vaření nevyhnutelně vznikají mastné skvrny, které se obtížně odstraňují. Usazují se na kuchyňských spotřebičích a ohrožují jejich estetiku a životnost. Při zanedbání péče mohou způsobit trvalé poškození dřevěných nebo plastových povrchů a v kombinaci s prachem se stávají pro majitele ještě větším problémem. Jak se s tímto problémem účinně a levně vypořádat? Odpovědí je jedlá soda.
Jak odstraníte zašlou mastnotu z kuchyně? Neobvyklé a vynikající řešení – jedlá soda. V kombinaci s vodou vytvoří spolehlivou pastu, která nejen účinně čistí, ale také dezinfikuje a dodává čistý a svěží vzhled bez použití chemikálií.
Na obtížnější znečištění, jako je zaschlá mastnota na skle trouby, dobře funguje v kombinaci s horkou vodou a škrabkou na hliníkovou fólii. To pomůže zbavit se i těch nejodolnějších nečistot.