Přidejte jej do masových kuliček. Bude šťavnatý a jemný jako nikdy předtím

by admin
Přidejte jej do masových kuliček. Bude šťavnatý a jemný jako nikdy předtím

Na našich stolech se často objevují fasózy mletého masa. Rychlá a osvědčená večeře, kde si bude mít celá rodina. Někdy jsou však suché. A proto méně chutné. To však lze snadno napravit přidáním ingrediencí. Jak připravit šťavnaté masové kuličky, které zmizí z talíře za několik okamžiků?

Přidejte jej do masových kuliček. Bude šťavnatý a jemný jako nikdy předtím
Jak připravit šťavnaté masové kuličky, které zmizí z talíře za několik okamžiků?
Foto: Shutterstock/New Africa

Suché masové kuličky – hrůza mnoha lidí. Naštěstí to můžeme snadno opravit přidáním určité složky do masa. Určitě to máme doma. Výsledkem je, že nejen šťavnatá, ale také příjemně křupavá na povrchu a nadýchaná uvnitř. Kromě toho budou mnohem jemnější než ty, které jsme dosud připravovali. Zde je několik tipů, jak je připravit.

Co bych měl přidat na mleté ​​masové kuličky, aby byly příjemně šťavnaté a světlo?

Aby byly mleté ​​masové kuličky chutné a zejména šťavnaté, musíme přidat ingredienci, že většina z nás má doma. Mluvíme o šumivé vodě. Minerální i pramenitá voda jsou vhodná.

Díky tomu budou masové kuličky měkké a měkké. Kromě toho budou uvnitř nadýchané, ale z vnějšku křupavé.

Přidejte jej do masových kuliček. Bude šťavnatý a jemný jako nikdy předtím
Jediné, co musíte udělat, je přidat zářivou vodu do mletého masa po předchozím smíchání ingrediencí.
Foto: Shutterstock/Christian Moro
  • Na půl kilogramu masa je přibližně půl sklenice vody. Po přidání do ingrediencí důkladně smíchejte masovou směs.

Zpočátku se může zdát, že směs je kapalná, ale při hnutí bude více lepkavá. Tato metoda je vhodná pro hovězí, vepřové a drůbeží masové kuličky.

Jak můžete vyměnit šumivou vodu? Tyto produkty se také dobře hodí

  • Můžete také nahradit zářivou vodu za vodou z vodovodu. Přidejte však méně vody, protože 3-4 polévkové lžíce stačí.
  • Další myšlenkou je použít vývar, pokud ho máte. Poté přidejte do směsi masa polovinu sklenice, aby kotlety byly jemnější.
  • Mnoho lidí také přidává mléko. Díky tomuto produktu je mleté ​​maso mnohem více načechrané. Kromě toho bude smažené maso jemnější a lehčí.

Pokud však chcete připravit šťavnaté mleté ​​masové kuličky s šumivou vodou, je užitečné vědět, jak přesně to. K tomu můžeme pro toto jídlo použít následující jednoduchý a osvědčený recept.

K přípravě budeme potřebovat následující suroviny:

  • 1 vejce
  • 500 g mletého masa
  • Půl sklenice šumivé vody
  • 1 cibule
  • 5-6 lžíce drobků chleba
  • 1 čajová lžička sladkého pepře
  • sůl a pepř
Přidejte jej do masových kuliček. Bude šťavnatý a jemný jako nikdy předtím
Jak připravit šťavnaté masové kuličky s šumivou vodou?
Foto: Shutterstock/Vladyslav Lehir
  • Začneme připravovat masové kuličky odlupováním a řezáním cibule.
  • Umístěte ji do misky a přidejte drobky chleba, vejce, pepř a mleté ​​maso. Důkladně promíchejte a nalijte do šumivé vody.
  • Důkladně promíchejte, dokud směs není hladká a monolitická.
  • Potom tvarujte masové kuličky, zabalte je do drobků chleba a smažte je na horký olej z obou stran až do zlatohnědé.

.

Související články:

Faschers v fit. Vyměňte maso za tyto dvě ingredience a podívejte se na výsledky stravy

Žádný gurmán nemůže odolat takovým žebrům. Jednoduchý recept, senzační výsledek

You may also like

Leave a Comment