Tento salát je nejlepší v grilování. Je dokonale vhodná pro klobásu a vepřový krk.

by admin
Tento salát je nejlepší v grilování. Je dokonale vhodná pro klobásu a vepřový krk.

Grilovací sezóna začala v květnu. Není nic lepšího než šťavnaté a opékané klobásy a vepřový krk, které se konzumují venku. Grilované maso by se mělo podávat nejen s kečupem nebo česnekovou omáčkou, ale také se salátem. Podívejte se na tento recept na nejlepší sezónní zeleninové občerstvení, které v tuto chvíli zmizí ze stolu.

Tento salát je nejlepší v grilování. Je dokonale vhodná pro klobásu a vepřový krk.
Podívejte se na tento recept na nejlepší sezónní zeleninové občerstvení, které v tuto chvíli zmizí ze stolu.
Foto: Shutterstock/Angelika Heine

Začala sezóna nových brambor. Proto stojí za to použít tuto zeleninu v kuchyni různými způsoby. Tentokrát představíme recept na bramborový salát, který je ideální pro grilování. Nic vám však brání tomu, abyste to podávali na večeři.

Ingredience k novému bramborovému salátu

Základem bramborového salátu jsou nové brambory. Přidá se další zelenina, tj. Červená cibule, ředkvičky, okurky a aromatická zelenina. Celá věc je doplněna lehčím dresinkem Yogurt-Masonaian.

Jaké ingredience potřebujeme k přípravě bramborového salátu?

Zelenina:

  • 600 g nových brambor
  • 4 ředkvičky
  • 3 okurky
  • 1/2 červená cibule
  • 2 polévkové lžíce pažitků

Omáčka:

  • 2 PL olivový olej
  • 2 pl citronová šťáva
  • 1 pl majonézy
  • 1 PL tlustý přírodní jogurt
  • 1 cl hořčice
  • Sůl a pepř podle potřeby

Recept na bramborový salát

  1. Chcete -li připravit bramborový salát, nejprve vyčistěte nové brambory a poté je vařte ve slané vodě, dokud nebude být něžná. Buďte však opatrní, abyste je nevařili. Po vaření vypusťte zeleninu a nechte vychladnout.
  2. Mezitím nakrájejte cibuli na peří a ředkvičky a okurky na kostky. Vyřízněte pažitku jemně.
  3. Ochlazené brambory nakrájejte na čtvrtiny a hodte je do misky spolu s cibulí, ředkvičkami a okurky.
  4. Smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, majonézu, přírodní jogurt a hořčici v malé misce. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem a důkladně promíchejte, abyste vytvořili hladkou omáčku.
  5. Smíchejte omáčku s pažitkou a nalijte zeleninu.

Vložte bramborový salát do lednice po dobu nejméně 3 hodin, abyste kombinovali veškerý vkus. Kromě toho se chlazené občerstvení nejvhodnější pro teplé grilované maso.

.

Chutný a rychlý salát na večeři. Lepší než zelí nebo celer

Světlo, zdravé a připravené za 30 minut. Polévka v chřestu, která je skutečným hitem

You may also like

Leave a Comment