Připravili jsme pro vás 5 nejlepších tipů pro hostitelky pro všechny příležitosti: od úklidu až po vaření.
Tip 1
Každá hostitelka chce, aby její kuchyně vypadala čistě a uklizeně, ale celý vzhled mohou zkazit právě ony – kuchyňské utěrky. Na látce bleskurychle „vyrostou“ skvrny a není možné je odstranit ani profesionálními prostředky. Prozradili jsme vám, jak vrátit kuchyňským utěrkám jejich původní bělost a jas:
Už nikdy nebudete muset vyvařovat ručníky: přidejte jen 2 lžíce na jedno umyvadlo a budou jako nové.
Tip 2
V topné sezóně se otázka úspory za vytápění stává obzvlášť naléhavou. Odborníci nabízejí jednoduchý a levný způsob, jak ušetřit teplo pomocí obyčejné plastové láhve s vodou a mrazáku:
Dejte láhev do mrazáku — komunální účty vás už nebudou trápit: praktický lifehack
Tip 3
Profesionální čištění koberců není vždy možné a zakoupené prostředky nejsou vždy účinné. Podělili jsme se o neobvyklý, ale účinný způsob čištění koberců a trouby:
Tip 4
Z jakého zelí byste měli vařit štíty – z čerstvého, nebo z kysaného? Je nutné ho předem podusit? Kdy přidat brambory a měly by se vůbec přidávat? Jaký by měl být vývar? Čím by se měla polévka dochutit?
O tom všem vyprávěl šéfkuchař Andrej Machov:
Tip 5
Ocet stále překvapuje moderní hospodyňky svými multifunkčními vlastnostmi a zůstává nepostradatelným pomocníkem v domácnosti.